A Review Of drumul gresit      A. Mmm… Ai putea sa o inviti sa iasa cu tine,si apoi o faci de rusine in fata tuturor.  –

3. Intre Kardzali si Makaza four echipaje de politie; mi s-a parut enorm pentru o portiune de 40km. Le-am intalnit la intoarcere din Grecia; cand m-am dus nu era nici un echipaj.

Sper ca totul va merge bine…. Am cateva dubii in legatura cu aceasta cursa… Nu am avut niciodata un sens bun al directiei…

Regizorul trebuia sa schimbe sfarsitul daca vroia sa aiba audienta iar cei ce l-au vizionat sa ramana fericiti!

Se poate folosi statia car in Grecia, ca sunt zvonuri diferite, unii zic ca e legala ca in toata UE, altii ca trebuie o autorizare…a fost cineva cu statie, sunt probleme?

O sa enumar doar cateva dintre punctele de trecere din Romania spre Bulgaria; preturile sunt orientative si sunt luate de la punctele respective.

In orice caz, toate multumirile cititorilor blogului pentru acest articol iti apartin. Eu nu caut sa vad ce se intampla mai departe intr-un serial, pentru ca in felul asta pe mine nu ma mai intereseaza deloc sa-l urmaresc.

Buna ziua, intai de toate felicitari pentru tot ce faceti pentru cei mai putin experimentati. Am o nelamurire, noi plecam din maramures, spre Halkidiki si ne vom opri o noapte la Belgrad , intrebarea ar fi unde sa mancam pe drumul dinspre Belgrad inspre Halkidiki, a doua zi ( e mult si noi megem cu baietelul ), pe forumuri nu prea am gasit ,sunt restaurante pe traseu?

Spiritualitate si traditie - Prezentari ale unor dimensiuni spirituale si/sau traditionale specifice vietii si trairii religioase.

Sunteti extraordinari in ceea ce priveste caldura cu care scrieti si sfatuiti,scrupulozitatea informatiilor si dorinta vadita de a nu influenta ci de a trimite cat mai multe informatii super utile .Felicitari de genul acesta n-am mai scris dar voi le meritati.

Poate nu esti perfect constient de faptul ca intr-un second sau altul contribui la generarea unei actiuni viitoare, insa Universul are grija sa-ti transmita mesajele sale. Vei sti cand esti pe drumul cel bun si cand nu.

Tot mai aveam doua zile pana la deschiderea granitei insa ne temeam ca din cauza ca a fost inchisa asa mult timp vom gasi ditamai coada acolo si riscam sa intarziem trecerea.

Iar suspansul este acelasi, insa faptul ca au schimbat actiunea din padure intr-un spital abandonat intr-o iarna grea; cu zapada la greu nu il facial area mai Unique. In orice caz,este bunicel si take into account ca merita urmarit. six/ten. De vazut o details.

In good, plecam pe rand din vama, pe masura ce am terminat cu formalitatile si ne regrupam la 1 kilometru mai departe, langa o carciuma. Ajunsi here acolo decidem sa ne separam de Leo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *